En av våra mest sålda rullgrillskorvar! Den här klassiska skinnfria rullgrillskorven är smaksatt med svartpeppar, ingefära, cayennepeppar och paprika. Riktigt god och en riktig klassiker på rullgrillen
Tinad vara: Rullgrill 80-85°C i 25 minuter - 2 timmar. Kärntemperatur: 72°C.
Förvaring: i frystemperatur (-18 °C) till det på förpackningen angivna datumet (bäst före datumet). I kylskåp (+8 °C) max 5 dygn.
Får ej frysas på nytt efter upptining.
Gris- och nötkött (54 %), vatten, potatismjöl, grisfett, bindväv från gris, koksalt, druvsocker, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar, ingefära, koriander, cayenne, muskot, paprika), potatisfibrer, stabiliseringsmedel E450, lökpulver, blodprotein från gris och nöt, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökarom. Ursprung köttråvara: EU. Köttmängd: 54 %.
Fritt från laktos
Fritt från mjölkprotein
Fritt från soja
Fritt från ägg
Fritt från ärtprotein
Fritt från gluten
Sverige