Klassiskt baguette-korvbröd med frasig skorpa. Det här brödet har gott om plats för fyllning och har ändå plats över för två korvar. Det blir dubbelt så gott helt enkelt!
Tillagas i klämgrill: 250°C i minst 30 sek.
Djupfryst -18°C eller kallare. Djupfryst produkt.
Bör ej frysas efter upptining. Hållbarhet i oöppnad förpackning: 72 timmar efter att man tagit produkten ur frysrummet.
VETEMJÖL (59%), vatten, RÅGMJÖL (3%), jäst, rapsolja, salt, socker, förtjockningsmedel (E412), mjölmix (surhetsreglerande medel (E262), VETEMJÖL, SOJAMJÖL, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer (från VETE), inaktiv jäst), konserveringsmedel (E262). Kan innehålla spårmängder av: ägg, mjölk och sesamfrö.
Polen